• Najčešće postavljena pitanja  Kursevi Španskog u Malagi
  • PONUDE  Kursevi španskog u Španiji ponuda
  • FOTOGRAFIJE  Galerija slika Škole španskog jezika u Malagi Pikaso
  • KNJIGA UTISAKA  Komentari studenata o kursevima španskog u Malagi Španija

Kontaktirajte nas

Tel.:    + 34 952 21 39 32
            + 34 952 22 79 48
Fax:    + 34 952 21 07 99
Radno vreme: od pon do pet
10:00 do 17:30
Sekretarice govore: engleski, nemački, francuski i španski
info@instituto-picasso.com
Skype: instituto.picasso

Mapa za posetioce

Become our agent abroad
Some of our accommodations have got Internet Wi-Fi
PDF Print E-mail

   Škola španskog Pikaso - Malaga

Picasso Spanish language schoolŠkola španskog Pablo Pikaso je osnovana 1982. i od tada je u kontinuitetu kroz nju prošlo više od 25.000 studenata španskog iz celog sveta. Jedna je od najboljih i najstarijih škola španskog u Malagi, i nalazi se na najlepšem trgu od istorijske važnosti: La Plaza de la Merced.

Škola se nalazi u istorijskoj zgradi iz XIX veka u starom centru Malage. Na nekih 50 metara od škole nalazi se kuća koja je danas pretvorena u muzej, a u kojoj je 25.oktobra 1881. rođen Pablo Pikaso, jedan od najpoznatijih slikara XX veka.

Nekoliko minuta peške od našeg Instituta Pikaso, moći ćete da uživate u plažama, spomenicima, bioskopima, pozorištu, tržnom centru i srdačnom noćnom ambijentu koji nudi ovaj grad, obzirom da se Institut nalazi u centru kulturnog, komercijalnog i zabavnog života.

Profesionalno osoblje će Vas informisati o našim kursevima španskog, o smeštaju u stanovima ili španskim porodicama, itd. na španskom, nemačkom, francuskom, engleskom.

Studenti koji imaju neko znanje španskog jezika, mogu da se pridruže našim kursevima španskog u Malagi bilo kog ponedeljka u godini. Ukoliko ste apsolutni početnik, trebalo bi da se pridržavate kalendara početka novih kurseva (svake dve nedelje). Časovi se održavaju od 10:00 do 14:00, a kada je veliki broj studenata, u proleće i leto, Institut Pikaso takođe nudi popodnevne kurseve od 16:00 do 20:00 časova. Časovi traju po 50 minuta.

Uz lak i zabavan metod, fleksibilnost naših kurseva tokom cele godine i učenje španskog u gradu koji godišnje poseti milion turista, investiraćete u svoju budućnost i uživaćete na odmoru koji nikada nećete zaboraviti.

 

PROFESORI ŠPANSKOG JEZIKA ZA STRANCE
Teachers of spanish languageŠkola Pikaso raspolaže ekipom profesora kojima je maternji jezik španski, koji imaju više od 15 godina iskustva u predavanju španskog jezika strancima i koji će Vas upoznati sa jezikom koji govori više od pola milijarde osoba širom sveta.

Naši profesori stalno učestvuju na praktičnim kursevima o poslednjim tendencijama u metodologiji podučavanja španskog jezika.

Tokom dugog niza godina napravili smo sopstveni didaktički metod (koji se trenutno koristi u nekim institutima u Nemačkoj, Danskoj i Češkoj) sakupivši iskustvo i znanja našeg personala i koji garantuje najefikasnije učenje španskog jezika u Instututu Pikaso.

Videćete da ćete na kursu od 4 nedelje u našoj školi španskog naučiti isto ili više nego tokom godinu dana u vašoj zemlji.

Maksimalan broj učenika je 9 što omogućava progresivno učenje sa odličnim reziltatima.

ŠKOLA PIKASO U MALAGI OBJEKTI
Language school facilities Škola ima devet prostranih i dobro osvetljenih učionica koje su opremljene svim potrebnim audiovizuelnim uređajima za učenje jezika.

Takođe imamo biblioteku sa dovoljnim brojem knjiga, multimedijalne uređaje, videoteku sa filmovima, dokumentarcima,...koji su na raspolaganju našim studentima kad god zažele.

U svoje slobodno vreme studenti mogu da koriste internet (konekcija ADSL i WIFI) u školi, besplatno, na naših devet računara, kao i edukativne programe, dvojezične rečnike za bilo kakve nedoumice.